Min eks begynte å forfølge meg og det var skremmende

Jeg hadde et års forhold til en søt fyr, men å si at det hadde 'gått sin gang' ville være en enorm underdrivelse. Les Mer

Ja, 'Sadsturbation' er noe - og du må prøve det ASAP

Her er alt du trenger å vite om denne interessante måten å gå av og hvorfor du bør gi det et sjanse: Les Mer

Venner med fordeler: 12 regler for sex uten forpliktelse

Bare fordi du ikke er i et forhold, betyr ikke det at du må være sølibat. Derfor ble ideen om 'venner med fordeler' tross alt oppfunnet. Gutter skal ikke få monopol på sex uten forpliktelse - jenter har også behov! Selv om det alltid er unntak fra noen regler, er det en god ide [& hellip;] Les Mer

Brutt, alene og stresset - blir det slik livet mitt blir?

Noen ganger er jeg helt overveldet av hvor vanskelig det er. Kommer det noen gang til å bli lettere? Les Mer

Så du vil ha en ny sjanse med meg? Bevis det

Hvis du virkelig vil ha en ny sjanse med meg, må du gjøre mer enn bare å si det - du må bevise det. Les Mer

Jeg er ikke en perfekt kjæreste, men det er det som gjør meg så fantastisk

Jeg er ikke en perfekt kjæreste, jeg er bedre enn det — jeg er meg. Les Mer

Hvordan det føles når du endelig finner din sjelefrende

Det er naturlig å tenke at når du finner din sjelefrende, vil du bare vite det. Det er sant, men hold spesielt øye med disse følelsene. Les Mer

Alkoholisme ødela forholdet mitt, men utvinningen har helbredet dem

Det er ingenting som aktiv alkoholisme for å ødelegge et romantisk forhold (og alt annet i livet ditt). Da jeg drakk var jeg utrolig egoistisk. Jeg så bort fra partnerens følelser, min egen sikkerhet og andres forhold. Jeg var mildt sagt et veldig rot. Jeg kommer ikke til å lyve for deg og si at [& hellip;] Les Mer